Ons team

EnJump

Melanie Wiessenberg

Trainer / Eigenaar

Mijn naam is Melanie Wiessenberg, geboren 22-06-1990.
Dochter Jaidey en een zoon Jake. Kapster van beroep.

…&Jump! is in januari 2018 gestart, Ik kreeg tijdens de zwangerschap van Jake te horen dat ik baarmoederhalskanker had. Je wereld staat ineens op zijn kop. Jake is gehaald door middel van een keizersnee en daarna hebben ze mij verder geopereerd en o.a al mijn lymfe klieren in mijn benen hebben weg gehaald. Daarna had ik heel veel last van mijn boven benen door oedeem. Doordat ik zelf ben gaan springen is mijn oedeem zo goed als verdwenen en heb ik besloten dit door te gaan zetten. En voel ik mij fitter dan ooit!
In november 2018 ben ik meteen de opleiding tot Jumping Fitness instructrices gaan volgen en ben daarin voor geslaagd. Ik hoop nog vele jaren dit te mogen geven.

Danine Laan​

Trainer

Mijn naam is Danine Laan, geboren op 9 -12-1996 en ik kom uit Heerhugowaard. 

De meeste dagen spendeer ik aan mijn studie, ik doe namelijk mijn master gezondheidszorgpsychologie aan de universiteit van Amsterdam. Ik ben altijd gek op sporten en ben erg fanatiek, maar hou ook vooral van de gezelligheid die bij samen sporten komt kijken. Hierom vind ik Jumping fitness zo geweldig! Na mijn eerste proefles was ik gelijk om. Ik kan er al mijn energie in kwijt en voel me voldaan na elke les. Het is dus niet zo gek dat toen ik de kans kreeg om instructrice te worden bij …&Jump! ik dit met beide handen heb aangepakt. Op 14 april 2019 heb ik met trots het certificaat gehaald en geef ik al een aantal jaar met heel veel plezier de lessen! 

Graag tot snel!

Wendy Pepping

Trainer (invaller)

Mijn naam is Wendy Bonne-Pepping en ik ben geboren in Heiloo op 11 Juli 1983. Ik ben getrouwd met Jan Bonne en ik heb drie kinderen. Een zoon Quinn, een dochter Britt en een zoontje Jim. Ik werk met veel plezier bij het kinderdagverblijf Villa Lilla in Heiloo, twee dagen in de week. Na mijn jongste ben ik steeds meer gaan sporten en hardlopen en voelde ik hoe goed het voor me was, veel meer energie kreeg en er ook blij van werd om in groepen te sporten. Toen Melanie mij vroeg of ik haar wilde helpen met lesgeven bij …&Jump heb ik dan ook meteen volmondig JA gezegd. In November 2018 heb ik de cursus gedaan en behaald en wat ben ik trots dat ik t papiertje heb gehaald. Ik geniet van het les geven voor een enthousiaste, blije en energieke groep!

Doortje van Doggenaar

Trainer (invaller)

Mijn naam is Doortje en ik woon in Castricum. Het leek mij erg leuk om mijn huidige werk te combineren met iets totaal anders. Al heel snel kwam het bericht van …&Jump! dat ze nog iemand zochten als instructrice. Dit was mijn kans! Na wat lessen van Melanie en een cursus jumpen heb ik in oktober 2020 mijn diploma behaald als instructrice en kon ik gelijk les gaan geven voor de groep. Ik vind het zo leuk! De energie, gezelligheid en het enthousiasme doet mij heel goed! Tot snel in de lessen!