Ons team

EnJump

Melanie Pepping​

Trainer / Eigenaar

Mijn naam is Melanie Pepping, geboren 22-06-1990. Getrouwd met Ferry Pepping, dochter Jaidey van 5 en een zoon Jake van 3.
Kapster van beroep.
…&Jump! is in januari 2018 gestart, Melanie kreeg tijdens de zwangerschap van Jake te horen dat ze baarmoederhalskanker had. Je wereld staat ineens op zijn kop. Jake is gehaald door middel van een keizersnee en daarna hebben ze mij verder geopereerd en o.a al mijn lymfe klieren in mijn benen hebben weg gehaald. Daarna had ik heel veel last van mijn boven benen door oedeem. Doordat ik zelf ben gaan springen is mijn oedeem zo goed als verdwenen en heb ik besloten dit door te gaan zetten. En voel ik mij fitter dan ooit!
In november 2018 ben ik meteen de opleiding tot Jumping Fitness instructrices gaan volgen en ben daarin voor geslaagd. Ik hoop nog vele jaren dit te mogen geven.

Wendy Bonne-Pepping

Trainer (invaller)

Mijn naam is Wendy Bonne-Pepping en ik ben geboren in Heiloo op 11 Juli 1983 en ik ben 36 jaar oud. Ik ben getrouwd met Jan Bonne en ik heb drie kinderen. Een zoon Quinn 14 jaar oud, een dochter Britt 12 jaar oud en een zoontje Jim 7 jaar oud. Ik werk al 17 jaar met veel plezier bij het kinderdagverblijf Villa Lilla in Heiloo, twee dagen in de week. Na mijn jongste ben ik steeds meer gaan sporten en hardlopen en voelde ik hoe goed het voor me was, veel meer energie kreeg en er ook blij van werd om in groepen te sporten. Toen Melanie mij vroeg of ik haar wilde helpen met lesgeven bij …&Jump heb ik dan ook meteen volmondig JA gezegd. In November 2018 heb ik de cursus gedaan en behaald en wat ben ik trots dat ik t papiertje heb gehaald. Ik geef nu elke dinsdag van 19.00 tot 20.00 en donderdag van 20.00 tot 21.00 les. Ik geniet van het les geven voor een enthousiaste, blije en energieke groep!

Cindy (links) - Danine (rechts)

Danine Laan​

Trainer​

Mijn naam is Danine Laan, geboren op 9 december 1996 en ik kom uit Heerhugowaard. De meeste dagen spendeer ik aan mijn studie, ik ben namelijk psychologie student aan de universiteit van Amsterdam. Ik heb voorheen heel wat jaren op korfbal gezeten en ben gek op sporten. Nadat ik gestopt was met korfbal, vond ik het moeilijk om een andere sport te vinden die mij evenveel voldoening en gezelligheid gaf. Tot ik Jumping fitness tegen kwam. Na mijn eerste proefles was ik gelijk om. Ik kan er al mijn energie in kwijt en voel me voldaan na elke les. Ondanks dat het geen teamsport is, ervaar ik wel dezelfde gezelligheid in de groep, wat voor mij een extra motivatie is. Het is dus niet zo gek dat toen ik de kans kreeg om instructrice te worden bij …&Jump! ik dit met beide handen heb aangepakt. Op 14 april 2019 heb ik met trots het certificaat gehaald en mag ik mij officëel Jumping fitness instructrice noemen! Ik kijk er naar uit om de lessen te geven en hopelijk zie ik jullie daar!

Cindy van Straten​

Trainer​

Mijn naam is Cindy van Straten, geboren in Alkmaar op 13 juli 1996 en woon samen met mijn vriend in het mooie Alkmaar. Verder ben ik activiteiten coördinator en pedagogische medewerker binnen Forte kinderopvang, dit doe ik met veel plezier 4 dagen in de week. Voordat ik bij Forte kinderopvang begon met werken heb ik een sportopleiding gevolgd aan het CIOS in Haarlem en ben in 2016 afgestudeerd. Door deze opleiding is sport alleen nog maar meer mijn passie geworden. Toen ik de mogelijkheid kreeg om het team van  …&Jump! te mogen versterken was ik erg enthousiast. 14 april 2019 heb ik dan ook mijn diploma behaald om officieel jumping fitness te mogen geven. Ik kan niet wachten om jullie zo snel mogelijk les te mogen geven. Hopelijk tot snel!

Doortje van Doggenaar

Trainer

Mijn naam is Doortje, 23 jaar oud en ik woon in Castricum. Op mijn 18e heb ik mijn diploma voor het kappersvak behaald en nu werk ik met plezier in een kapsalon! Het leek mij erg leuk om het knippen te combineren met iets totaal anders. Al heel snel kwam het bericht van …&Jump! dat ze nog iemand zochten als instructrice. Dit was mijn kans! Na wat lessen van Melanie en een cursus jumpen heb ik in Oktober 2020 mijn diploma behaald als instructrice en kon ik gelijk les gaan geven voor de groep. Ik vind het zo leuk! De energie, gezelligheid en het enthousiasme doet mij heel goed! Tot snel in de lessen!